İnceleme: DiRT2

Oyuna giriş yaptığınız da sizi büyüleyen bir menü paneli karşılamıyor aslında.Fakat oyun içi grafikleri fazlasıyla etkileyici.Diğer Cloin McRae serisine göre oyuna yeni yarış sahaları ve araçlar eklenmiş.


Bence bir yarış oyununu zedeleyen en büyük neden, oyuna girerken seçilen zorluk derecesidir.Bence yarış oyunlarına hiç yakışmayan bir şey bu.Her neyse biraz daha oyunun oynanmasına doğru geçelim isterseniz...

Oyuna başladığınız anda eğer NFS alışkını iseniz sizi şok edecektir bu oyun.Öyleki virajları almak ilk oynamada oldukça zor  %100 aracın kaportalarına zarar geliyor.Zorluk seviyesini istediğiniz kadar düşürün muhakkak otomobil ile virajları almakta zorlanacaksınız.





Klavye ile oynarsanız pek zevk alamayacağınızı söylemek isterim.En ufak bir tuşa dokunuş arabanın hemen tepki vererek o yöne kaymasına neden oluyor.Aracın hasar almasının fiziksel olarak aracın üzerinde gösterilmesi ve bunun kontrole de yansıması oldukça güzel.

Oyun kameraları klasik olarak, arkadan,tepeden,yakından,önden ve içeriden olarak sıralandırılıyor...Yarışta yaptığınız ufak bir hatadan dolayı zamanı geri alabiliyorsunuz.Aslında bu özellik hiç hoşuma gitmese de kullanmadım değil :)







Oyun hakkında fazla söyleyecek bir şeyim yok.Gayet güzel grafiklere sahip,denemenizi tavsiye ederim.

İşte birkaç görüntü:







Bu Filmi Paylaş :

0 yorum:

Yorum Gönder

Layer"

Reklam

 
Support : Türkçe | Blogger | Temaları
Copyright © 2014 Film Siteleri - Tüm Hakları Saklıdır
Filmsitelerin.blogspot.comTürkçe Blogger Temaları
powered by Filmsiteleri.net