Home » , , , , , , , , » AutoLiker İle Ücretsiz Durumlarınızı,Fotoğraflarınızı Beğendirin !

AutoLiker İle Ücretsiz Durumlarınızı,Fotoğraflarınızı Beğendirin !

Sizlere bu yazımda Facebook sayfalarınıza nasıl aktif üye toplayabileceğinizi aktarmıştım.Şimdi ise facebook profilinizde ki durumları,fotoğrafları ve yorumları nasıl beğendirebileceğinizi anlatacağım.
Öncelikle diğer yazımda da belirttiğim gibi bu uygulamamızı da fake bir hesap ile yapın eğer yoksa hemen bir tane fake hesap oluşturun.Daha sonra http://www.autolike-bot.com/ bu adrese gidin.

Get Access Tokken butonuna tıklayın ve uygulamamıza izin verin.Daha sonra adres çubuğundaki access kodunu alın ve yapıştırın.Enter diyerek devam edin bu adımda ise fotoğraf,durum veya yorum id'nizi yazarak beğendirme işlemini başlatıyorsunuz.Zaten sitede yapmanız gereken işlemler resimli olarak anlatılmış bu yüzden detaya girmiyorum.Sitedeki resimlere göre hareket ederseniz hiç bir sorun çıkmayacaktır.Bol beğenili durumlar dilerim :) İyi günlerde kullanın.




Not:Uygulamayı ard arda kullanırsanız beğeni sayısı fazla artmayacaktır.Bekleyin,uygulamaya yeni kişiler katılsın.5 dakika bile sürmüyor. :)

Not2:Arkadaşlar,buna benzer uygulamalar buldukça ve tamamen olayı çözdüğümde sizlere aktaracağımdan emin olabilirsiniz :)
Bu Filmi Paylaş :

0 yorum:

Yorum Gönder

Layer"

Reklam

 
Support : Türkçe | Blogger | Temaları
Copyright © 2014 Film Siteleri - Tüm Hakları Saklıdır
Filmsitelerin.blogspot.comTürkçe Blogger Temaları
powered by Filmsiteleri.net