Film Tavsiyesi {Mim #3}


Bilinmeyebilen'in beni mimlemesi üzerine bana da cevap vermek ve bu mimi devam ettirmek düşüyor. Gelelim mimizin konusuna...

In Tıme - Zaman Karşı


In Time


Zamanın para birimi olduğu bir hayat düşünün.Yiyecek, giyecek, ulaşım için tek yapmanız gereken şey zaman ödemek.İnsanlar 25 yaşına geldikleri günden itibaren kendilerine verilmiş olan zaman işlemeye başlıyor.Çalışarak, çalarak ya da kumar oynayarak zaman kazanabiliyorlar.

Artık insanlar ölümsüz olduğu için nüfus artmasının önüne geçmek için hayat her gün pahalanıyor, daha fazla zaman ödemek zorunda kalıyorlar. Will Salas isimli ana karakterimiz insanların arasındaki günümüzde de görülen "zengin - varoş" sistemini ortadan kaldırmaya çalışıyor.

Underworld: Awakening - Karanlıklar Ülkesi: Uyanış


Underworld


2003 yılında başlayan ve vampir-kurtadam furyasının en başarılı yapımlarından biri olan Karanlıklar Ülkesi (Underworld). 4.serisi ile yine başrolde sevdiğim ve beğendiğim oyuncu Kate Beckinsale yer alıyor.Filmi kısaca özetleyecek olursak.

Selene, hapisten kaçmayı başarır fakat kendini vampirlerin ve kurtadamların yaşadığının bilincinde olan insanların yaşadığı yeni bir dünyada bulur.İki azılı düşman Lycanlar ve Vampirler'in savaşı daha da alevlenir.

Sherlock Holmes: A Game of Shadows - Sherlock Holmes: Gölge Oyunları


Sherlock Holmes


Sherlock ve yardımcısı güçlerini birleştirerek Profesör Moriarty'nin pis oyununu ortaya çıkaracaklar. Filmde Sherlock'un ne kadar zeki ve bir o kadarda yetenekli biri olduğunu bir çok sahnede göreceğiz. Hep söylerim filmin son karesi gerçekten çok çok iyi "The End ?"

A Beautiful Mind - Akıl Oyunları


A Beautiful Mind


İngilizce ismi ile Türkçe ismi aklında her ne kadar bağlantı kuramasam da. Bir matematik dahisinin şizofren olmasını ve şizofren olduğunu inkar etmesini izleyeceksiniz. Hiç beklemeyin derim ;)

Tavsiye edeceğim filmler bu kadar. Aslında şu ana kadar yüz binlerce film izlemişimdir her türden. Aman Tanrı'mdan Rambo'ya kadar hepsi diyebilirim. (Kategori bazlı da düşünürseniz :) )

Ancak hepimizin izleyeceği filmlerin dışında izlenmemiş olacakları düşünerek bu filmleri tavsiye etmeyi uygun buldum. İyi seyirler ;)

Furkan Özden mimlendin kardeşim. Tam senin mimin ha :D
Bu Filmi Paylaş :

0 yorum:

Yorum Gönder

Layer"

Reklam

 
Support : Türkçe | Blogger | Temaları
Copyright © 2014 Film Siteleri - Tüm Hakları Saklıdır
Filmsitelerin.blogspot.comTürkçe Blogger Temaları
powered by Filmsiteleri.net