Home » , , , , » Need For Speed: Most Wanted 2 İncelemem

Need For Speed: Most Wanted 2 İncelemem


nfs most wanted 2


Blogumu sık takip edenler ve yakın çevremdekiler bilir ki hayvanlar kadar otomobillere de düşkünüm. Ehliyete 1 sene kaldı Allah'a şükür. Neyse konumuza geri döneyim en iyisi.

Şimdi çoğunuz oynamışsınızdır belki ama ben oyunu yeni tadanlardanım. Oyun The Run'da olduğu gibi sinematik bir giriş ile başlıyor. Oyunda ki kontrol zorluğu araçtan araca değişiyor. Bu en sevdiğim özelliği oldu. Su birikintilerinin üzerinden geçerken o lastikten çıkan fışş fışş sesi bir dizüstü hoparlöründen bile rahatlıka işitebilirsiniz.

Oyunda araç değişimi E tuşu ile oluyor. Haritanın bir çok noktasında araçlar var ve bunlar direksiyon şeklinde belirtilmiş. Yarışlara katılmanız için sol üst köşedeki menüyü numpad ile kontrol edebilirsiniz. Yarışlara katılmak için ise gaz ve fren tuşlarına aynı anda basarak (pati çekerek) katılabilirsiniz. (Artizlik yapcanız yani girmek için )

Oyunda zorluk seviyeleri yarışlarda ki zorluk seviyelerinden oluşuyor. 3 seviyede easymediumhard Oyunda diğer bi hoşuma giden şey ise radyo dinleyebiliyor olmamız. Oyunun klasörlerinde bulunan müzik dosyalarından en tempolu ve adrenalinize adrenalin katacak müzikler seçilmiş. Dilerseniz kendi müzik klasörünüzü koyabilirsiniz. Müziği değiştirmek için M'ye basmanız yeterli.

Bu arada mesela bir BMW aldınız ve yeni araba aldığınız da BMW'nize ne olduğunu merak ediyorsanız. Hiç merak etmeyin hemencecik söyleyeyim. Yine sol taraftaki menümüzü çağırıyoruz ve Changes Car bölümünden daha önce almış olduğunuz otomobilleri görebilirsiniz.

Aracınızı çepe çevre görmek için yön tuşları üzerinde bulunan delete, pgup ve pgdown tuşları ile kullanabilirsiniz.

Oyunu daha detaylı incelediğimde bu yazının bir devamı gelebilir. Haydin kalın sağlıcakla.

Oyundaki favori aracım: Mercedes-Benz SLS AMG


Mercedes-Benz SLS AMG

Oyunu bu bağlantı aracılığı ile indirebilirsiniz.

Bu Filmi Paylaş :

0 yorum:

Yorum Gönder

Layer"

Reklam

 
Support : Türkçe | Blogger | Temaları
Copyright © 2014 Film Siteleri - Tüm Hakları Saklıdır
Filmsitelerin.blogspot.comTürkçe Blogger Temaları
powered by Filmsiteleri.net