Son Eklenenler

NFS Most Wanted 2012'de Arabaların Haritadaki Yerleri


NFS Most Wanted 2'de harita büyüdü ve yeni araçlar eklendi. Benim gibi tüm araçları tek tek kullanıp hepsini kullanmak isteyenler olur diye aşağıdaki haritayı veriyorum. Umarım yararınıza olur bence olacak çünkü formula aracı bile var O_o

NFS Most Wanted 2012'de Arabaların Haritadaki Yerleri
Resmi büyütmek için üstüne tıklayınız.

Savaşçı – The Warrior’s Türkce Dublaj Full İzle


bedava film izle - The Warrior’s indirmeden film izle - The Warrior’s vizyon izle filmini sitemizden izleyin.
Filmin Konusu:
19. yüzyılda, hayatı boyunca dünyanın en iyi kılıç ustası ve en korkunç savaşçısı olması için eğitilen Yang adında bir savaşçıya, bir düşman klanında hayatta kalan son kişi olan bir bebeği öldürmesi emri verilir. Yang, aldığı bu görevi yerine getiremez. Bebeği de alıp Amerika’nın batısında bir kasabaya yerleşir. Fakat tüm çabasına rağmen düşman Yang’ın izini bulmuştur. Bebeği koruması için tek çaresi savaşmaktır… Bu savaşta ona kasabada tanıştığı Ron ve Lynee de yardım edecektir.
Gelen Aramalar: savaşçı filmi,savaşçı warrior,savaşçı the warriors way izle türkçe dublaj tek parça,savaşçı – the warriors way izle türkçe dublaj tek parça,the warriors way izle,the warriors way altyazı izle,the warriors way izle,Savaşçı Warrior izle Savaşçı izle HD film izleme,erotik
IMDB Puanı: 6.2/10
Gösterim Tarihi: 3 Aralık 2010
Yapım: 2010
Yönetmen: Sngmoo Lee
Tür: Aksiyon, Fantastik, Türkçe Dublaj, Western
Oyuncular: Dong-gun Jang, Kate Bosworth ve Geoffrey Rush
Senaryo: Sngmoo Lee
Orjnal İsim: The Warrior’s Way
Bu Film: 1.153 kere izlendi
Etiketler:19 yüzyıldaki savaşçı filmini türkçe dublaj izle, fransız farkı, güncel film izle, Savaşçı bedava film izle, Savaşçı direk film izle, Savaşçı film indir, Savaşçı film izle, Savaşçı filmi full izle, Savaşçı filmini izle, Savaşçı full hd film izle, Savaşçı hd film izle, Savaşçı indirmeden izle, Savaşçı izle, Savaşçı online izle, Savaşçı sinema izle, Savaşçı tek part izle, Savaşçı türkçe alt yazılı izle, Savaşçı türkçe dublaj izle, savaşçı warriors way, sinema izle tinto brass, the warrıors 2012film izle, the warrior\'s way türkçe dublaj izle, tinto brass, yenilmezler film, yenılmezler Film Ara



GTA V Çıkış Tarihi Belli Oldu

Sonunda beklediğimiz an geldi. Milyonlarca oyuncunun beklediği Grand Theft Auto V'in çıkış tarihi resmi olarak Rockstar tarafından açıklandı.

Rockstar'ın açıklamasına göre oyun 17 Eylül 2013'te piyasada olacak. Rockstar GTA V'in baharda çıkacağını söylemişti. Belirlenen zamandan 4 ay geç çıkması ile ilgili sitesinde

"Bu durumun farkındayız, hayal kırıklığı yarattığımız için özür dileriz fakat beklediğinize değecek. GTA V oldukça büyük ve kompleks bir oyun bu sebeple bizden beklediğiniz standartlara erişebilmemiz için böyle bir şey yapıyoruz."

açıklamasında bulundu.


gta v resmi çıkış tarihi

BlackBerry World Web Mağazası Kullanıma Açıldı


BlackBerry World Web

RIM, uygulama mağazası BlackBerry World‘ü güncelleyip web mağazasını hizmete açtı. Kısa bir süre önce BlackBerry App World ismini BlackBerry World olarak değiştiren RIM, uygulama mağazasını da ilk olarak yaklaşık dört yıl önce yayına almıştı. Uygulama mağazası üzerinde ilk etapta sınırlı sayıda uygulama ve tema kullanıcılara sunuluyordu. Yapılan son güncellemeyle birlikte uygulama sayısının miktarı artarken, film, müzik ve televizyon programlarına da artık uygulama mağazası üzerinden ulaşmak mümkün. Tabii film, müzik ve televizyon programlarına erişim ülkemizde açık değil.

Müzik albümlerinin satış fiyatı 8-12 dolar arasında değişiklik gösterirken, şarkılar ise popüleratisine göre 0,99-1,49 dolar arasında seyrediyor. Dizilerin satış fiyatı 1,99 dolar. Türkiye’deki kullanıcıların bu servislerden yararlanıp yararlanmayacağı ise şu an için belli değil. RIM’in yenilenen uygulama mağazasında birçok popüler uygulama ve oyun da yer alıyor. Ücretli oyun ve uygulamaların satış fiyatları 0,99 dolardan başlıyor. Şu aşamada uygulama mağazasında Türkçe dil ve Türk Lirası desteği bulunmuyor.


Log

İnternette Vaktimi Nasıl Geçiririm {Mim #2}

Yeni tanışmış olduğum sevgili Mehmet Cabar'ın mimlemesine cevap olarak bu yazıyı yazıyorum :) Bu mimlere katılmak çok iyi oldu. Çünkü blog camiasında birbirimize destek olmak yerine köstek oluyoruz bilerek ya da bilmeyerek. Her neyse Mehmet'e tekrar teşekkürler :)


Evet her gün hepimizin vakit geçirdiği internette neler yaparım vaktimi nasıl geçiririm bunları anlatayım siz değerli okuyucularıma :)

  • Blogum, sosyal ağ profillerim ve mailim sürekli açıktır. Aralıklı olarak kontrollerimi yapar ve arkadaşlarıma sosyal ağlardan muhabbetime devam ederim.
  • YouTube girer en çok hit alan videoları izlemeye koyulurum. Hoşuma giden ve ilgimi çeken videoları blogumda veya sosyal ağ profillerim de paylaşırım.
  • Takip ettiğim blogların hepsini bir anda açar ve kontrol ederim. Yeni yazı var mı ? Yorumumu cevaplamış mı ? gibisinden.
  • Daha sonra internette severek oynadığım HaxBall adlı oyuna giriş yaparım. (Üstüme rakip tanımıyorum eheheheh)
  • Ve Çıkmak bilmediğim Dizi-Mag'e girer dizilerimi izler veya ilgimi çekecek yeni diziler keşfederim.
  • Blogger da ve CSS/HTML konusunda kendimi geliştirmeye çalışıyorum ve bunun için bir çok bloga, foruma girer makaleleri okur ve bunları denemeye çalışırım.
  • WM forumlarına kısa süreliğine girer sorunu olan kişilere yardımcı olmaya çalışırım.



İşte internet dünyasında vaktimi böyle geçiriyorum :) Ve sizleri de merak ederek mimliyorum :)

Furkan, Oğulcan, Erdal Bakkal, Rıza ve Ali

Paravan Blog Wordpress Teması


Burak İşçi'nin yapmış olduğu bu temaya hayran kaldım. Her ne kadar wp teması olsa da paylaşmak istedim. Sadeliği ve koyu renkleri severim. Bu yüzden bu temayı da paylaşmak istiyorum sizlerle. Belki aranızda wp geçmeyi düşünen ve tema sıkıntısı yaşayan vardır. Buyrun işte güzel bir tema. Üstelik SEO başarısı da çok iyi tam tamına 96 puan almış bir tema.

Paravan Blog Temasının Özellikleri:

  • SEO uyumlu olarak kodlanmıştır.
  • Sade ve hoş bir görünüme sahiptir.
  • Oldukça hızlı bir yapıya sahiptir.
  • CSS sprite kullanılmıştır.
  • Temada hiçbir şifreli dosya yoktur.
  • Hız konusunda temayı yavaşlatacak gereksiz kod kullanımlarından kaçınılmıştır.
  • Tema da tek bir resim kullanılmaktadır.
  • Gtmetrix'den "A A" kalite puanı almıştır.
  • "Wp-Limitpost" ve "Wp-Pagenavi" eklentileri temaya entegre edilmiştir.
  • Tema yanında hiçbir eklentinin kullanım zorunluluğunu getirmemektedir.
  • Tema her türlü geliştirilmeye açıktır, çok az bir kodlama bilgisine sahip bir arkadaş temayı rahatlıkla geliştirebilir.
  • Çoğu tarayıcı ile uyumludur.
  • Sidebar bileşen desteklidir.
  • Tema da sade ve şık bir yorum şablonu kullanılmıştır.

Önerilen Ayarlar


Daha önceden "Wp-Limitpost" veya "Wp-Pagenavi" eklentilerini kullanıyorsanız, bu eklentileri temada ki kodlar ile çakışmaması için kapatmalı veya silmelisiniz.

Temayı indirmek için tıklayınız.Temanın önizlemesi için tıklayınız.

Kumarbaz Turkce Dublaj Full İzle

Kumarbaz [Türkçe Dublaj Süre: 101 Dakika Yönetmen: Damian Nieman IMDB Puanı: 6.3 Yapım Yılı ve Ülkesi: 2003 ~ ABD Oyuncular: Sylvester Stallone, Jamie Foxx, Thandie Newton, Stuart Townsend, Gabriel Byrne, Melanie Griffith, Glenn Plummer, Rodney Rowland, Jason Cerbone, Michael Harney, George Tovar, Mark De Alessandro, Tom Reynolds, Frank Medrano, Joe Nicolo, Doc Duhame, Mick Rossi, Carl Mazzocone Sr. Film Eklenme Tarihi: 07 Ağustos 2012 00:30 Bitiş Süresi: 822 Gün, 3 Saat Sonra Film Açıklamaları Vernon, ismini vermediği usta bir kumarbaz tarafından eğitilmiş genç ve uzman bir poker oyuncusudur. Yıllar önce arkadaşları Charlie Miller ve Tiffany ile birlikte kurdukları kumar çetesiyle, Las Vegas’ta Atlantik City isimli bir kumarhane de katıldıkları bir oyun sırasında dolandırılmıştır. Bu olaydan sonra arkadaşları ona ihanet ederek yalnız bırakmış, sevgilisi Tiffany Vernon’u terk ederek Charlie ile birlikte olmaya başlamıştır. Bu olaydan sonra Poker oynamamaya and içen Vernon bir kumarhanede krupiyelik yapmaya başlar. Bir gün eski dostları Charlie ve Tiffany kendisini bularak iş teklif eder. Vernon bu işe en başta soğuk yaklaşsa da, rakip olacağı kişinin hiç yenilmemiş efsanevi kumarbaz Dean Stevens olduğunu öğrenince işi kabul eder. Vernon için Dean Stevens’ı yenmek, tekrar yükselebilmenin yegane tek fırsattır. Fakat bir yandan bu karşılaşmaya maddi ve manevi olarak hazırlanırken öte yandan daha önceleri kendisine Atlantik City’de ihanet eden arkadaşlarına güvenmemektedir.

Yeni Başlayanlar İçin Blogger #1


Bildiğiniz gibi blog dünyasında blogcular artıyor. Ve ücretsiz bir servis olduğu için daha çok Blogger'a yöneliyorlar. Bu yüzden Blogger'a yeni başlayan arkadaşlarımız için kısa bir öğretici bilgi vermek istedim. Hepsinin ihtiyacı olacaktır muhakkak.

Blogger Paneli // Genel Görüntü


Blogger Panel | ærakman
Resmi büyütmek için üstüne tıklayın.


Paneldeki Düğmelerin İşlevleri


oluştur html
Bu butonlar yazınızın HTML kodlu ve normal önizlemesini gösterme amaçlıdır.


Yeni Başlayanlar İçin Blogger #1
Geri al ve İleri al tuşları.


Yeni Başlayanlar İçin Blogger #1
En soldaki yazı tipini ortadaki yazı boyutu ve sondaki ise biçimini ayarlamak içindir.

Yeni Başlayanlar İçin Blogger #1
Burada ise sırası ile yapabileceğiniz işlemler şunlar: Kalınlaştırma, İtalikleştirme, Altını Çizme ve Üstünü Çizmektir. (B, I, U, ABC)

Yeni Başlayanlar İçin Blogger #1
Soldaki metin rengini ayarlamak için. Sağdaki ise metin arka plan rengini ayarlamak için kullanılır.

Yeni Başlayanlar İçin Blogger #1
Sırası yapacağınız işlemler: Bağla link vermek için, Resim eklemek için, Video eklemek için, More eklemek için kullanılır. (More: yazıyı bir bölümünden kesmek ve devamını oku ifadesini çıkartmaktır.)

Yeni Başlayanlar İçin Blogger #1
Sırası ile: Hizalama, Numaralandırma, Maddeleme, Alıntılama, Biçimlendirmeyi Kaldırma gibi işlevlerde kullanılır.


Yeni Başlayanlar İçin Blogger #1
Yazdığınız kelimenin doğruluğunu denetlemek için kullanılır.

Allah ın Sadık Kulu: Barla Film Full İzle


Yönetmen: Esin Orhan
Tür: Biyografi, Drama
Yapım Yılı: 2011
Vizyon Tarihi: 4 Kasım 2011 Cuma
Daha fazlası için tıklayın...
Yapımcı Firma: Ser Film
Yapım Ülkesi: Türkiye
Orijinal Dil: Türkçe
Dağıtıcı Firma: Özen Film
Filmin Özeti
Filmde, Said Nursi’nin çileli hayatının en zorlu dönemlerinden biri olan 1927 – 1934 yılları arasındaki Barla hayatına bakan kısmı ele alınıyor. “Barla Fedakârları”nın, devrin sert esen rüzgârlarına karşı onurlu duruşları animasyon diliyle anlatılıyor. Yaşanmış hadiselerden hareketle, özellikle o günlerin hanım kahramanlarının da bu harekete katkıları anlatılıyor. Yokluklar içinde bile, inancın ve azmin nasıl destansı aksiyonlar ortaya koyabileceği gösteriliyor.

Hz.Muhammed Son Peygamber (Cizgi Film) Full İzle


Hz.Muhammed; Son Peygamber & Muhammad; The Last Prophet
Kureyş kabilesinin egemenliği altındaki bölgede yaşayan yoksul halk, çaresiz birhaldedir ve son derece kötü şartlarda yaşamaktadır. Ancak son Peygamber Hz. Muhammed (S.A.V)’e Peygamberlik görevinin verilmesi ile Kureyş kabilesine karşı büyük bir savaş başlayacaktır. Bu aynı zamanda İslamiyetin doğuşu anlamına gelmektedir.

“Hazreti Muhammed, (S.A.V) Son Peygamber”in senaryosu geliştirilirken tarihsel materyal taranmak suretiyle geniş kapsamlı araştırma yapıldı. Filmin öyküsü Ucla eğitimli senaryo yazarı Firdosi Wharton-Ali ve Ucla İslam Hukuku Profesörü Dr. Khaled Abou El Fadl tarafından dikkatle gözden geçirildi, senaryo yazımının her aşamasında gerek tarih doğruluk, gerekse Hz. Muhammed’in (S.A.V) misyonuyla mesajına bağlılık açılarından dikkatli inceleme yapıldı.
Hz. Muhammed’in (S.A.V.) hayatını anlatan uzun metrajlı çizgi film 1400 yıl önce Mekke’nin içinde bulunduğu sefaletten başlayarak, Hz. Muhammed’in (S.A.V) peygamberlik görevinin başlamasıyla devam eden ve tüm dünyayı değiştirecek olan mesajın yavaş yavaş yayılmasını anlatan büyük bir prodüksiyon.


Acımasız Tanrı Carnage Film Turkce Dublaj Full İzle


Dil: Türkçe Dublaj
Ekleyen:Arafa ilesi
Film Tür: Dram, Komedi
Yönetmen: Roman Polanski
Yapım Yılı: 2011
Süre: 80 Dakika
IMDB Puanı: 7.2
Oyun parkında birbiriyle kavga eden on bir yaşlarında iki çocuk… “Kurban”ın ebeveynleri “kuvvetlinin” ebeveynleri tarafından olayı çözümlemek için evlerine davet edilir. İçten başlayan sohbet gitgide bıçak sırtı bir hal alacak, dört ebeveynin kendilerine ve hayata dair inkârlarına ve garip ön yargılarına sahne olacaktır. Bu insani vahşetten hiç biri kaçamayacaktır.
Filmin Özeti
Tony Ödüllü bir tiyatro oyunu olan "God of Carnage", Fransız oyun yazarı Yasmina Reza tarafından yazılmış olan filmde, 11 yaşında iki çocuğun kavga etmesinin ardından aileleri arasında başlayan tartışmanın doğurduğu ilginç olayları konu alan bir kara-komedi olarak nitelendiriliyor.
Brooklyn'de geçen öykü, yönetmenin hukuki davası nedeniyle Amerika'da çekilemiyor. Bu yüzden film Paris'te çekilecek.
Etiketler :Acımasız Tanrı film izle, Acımasız Tanrı izle, Acımasız Tanrı hd film izle, Acımasız Tanrı türkçe dublaj izle, Acımasız Tanrı türkçe altyazılı izle, Acımasız Tanrı filmi ful izle,


Cehennem Melekleri 2 - TR Dublaj Tek Rarça İzle


Cehennem Melekleri 2 - TR Dublaj Tek Rarça İzle
Dil: Türkçe Dublaj
Ekleyen:Arafailesi
Film Tür: Aksiyon, Gerilim,Macera,Suç
Yönetmen: Simon West
Yapım Yılı:2012 Amerika Birleşik Devletleri
Süre: 1 saat 42 Dakika
IMDB Puanı: 6.7
Cehennem Melekleri Barney Ross (Sylvester Stallone), Lee Christmas (Jason Statham), Yin Yang (Jet Li), Gunnar Jensen (Dolph Lundgren),Toll Road (Randy Couture) ve Hale Caesar (Terry Crews), Mr. Church'un (Bruce Willis) liderliğinde yeniden bir araya geliyorlar; fakat bu sefer mesele biraz kişisel. Zira basit bir hesaplaşma, aralarından birinin öldürülmesiyle sonuçlanınca, intikam almak kaçınılmaz olacak...
İkinci filmde yönetmen koltuğuna Stallone yerine Simon West otururken, senaryoda Dave Callaham ve Sylvester Stallone'nin imzası var. Kadrosunda Arnold Schwarzenegger, Jean-Claude Van Damme,Chuck Norris, Terry Crews, Mickey Rourke, Dolph Lundgren gibi aksiyon sinemasının gözde yıldızlarını da barındıran film Amerika ile aynı anda ülkemizde de vizyona girecek...



Cehennem Melekleri - TR Dublaj Tek Parça İzle

Cehennem Melekleri - TR Dublaj Tek Parça İzle
Dil: Türkçe Dublaj
Ekleyen:Arafa ilesi
Film Tür: Aksiyon, Gerilim,Macera,Suç
Yönetmen: Sylvester Stallone, Dave Callaham
Yapım Yılı: 2010 Amerika Birleşik Devletleri
Süre: 1 saat 43 Dakika
IMDB Puanı: 6.7
Film Özeti:The Expendables son derece eğitimli ve yetenekli savaş timleridir.Bu sefer ki görevleri Güney Amerika’da bir ülkeye sızarak ve o ülkede casusluk yaparak bu ülkenin acımasız diktatörünü devirmeyi hedeflemektir. Ancak görevlerine başlar başlamaz The Expandables grubu bir terslik olduğunu fark eder ve kendilerini tehlikeli bir ihanet ağının içerisinde bulurlar.
 

Yandex Browser’ın Yeni Sürümü Yayınlandı


Yandex.Browser’ın yeni sürümü yayınlandı. Bir takım güncelleme ve geliştirmelerin yanı sıra, Yandex.Browser 1.5 sürümü, 3 adet yeni özelliğiyle dikkat çekiyor:

Tablo’ya daha fazla site ekleyin


Adres çubuğuna tıklandığında açılan ve Tablo adı verilen bağlantılar çubuğuna bundan böyle istenilen sayıda bağlantı eklenebiliyor.

browser yandex

Sitelere kolayca ulaşın


Yandex.Browser’ın yeni sürümü, adresi tam olarak hatırlanamayan web sitelerinin adını adres satırına yazmaya başlayınca ipuçları gösteriyor. Söz konusu siteye geçiş yapmak için, ipucunu aldıktan sonra “enter” tuşuna basmak gerekiyor.

“Çabuk Linkler” ile istediğiniz sayfaya daha hızlı gidin


Yandex’in tarayıcısının ilginç bir diğer yeni özelliği ise, listesi günden güne uzayan popüler alışveriş siteleri, havayolu şirketleri, bankalar, mobil operatörler ve diğer şirketlerin web sitelerinde gezinmeyi kolaylaştıracak olan “Çabuk Linkler” fonksiyonu. Çabuk Linkler, geçiş yapılan sitenin en popüler sayfalarına yönlendiren kısa yol bağlantıları şeklinde, adres satırının sağ tarafında görünerek, kullanıcılara navigasyonda kolaylık ve hız sağlayacak.

Yandex.Browser, 1.5 sürümüyle yeni yazılım motoruna ve Chromium’un 22. sürümüne geçti. Tarayıcının Windows ve Mac OS sürümlerini browser.yandex.com.tr adresinden indirebilirsiniz.

WeBeyn

Hükümet Kadın Fragman İzle

Hükümet Kadın
 Yapım: 2012 - Türkiye
Tür: Komedi
Süre: 94 Dakika
Yönetmen: Sermiyan Midyat
Filmin Özeti 8 Çocuklu Midyatlı sıradan bir kadın olan Xate'nin komşularından tek farkı, kocasının Midyat Belediye Başkanı olmasıydı. Birgün, başına gelenler onun da Midyatlılar'ın da hayatını değiştirdi! Okuma yazması olmayan Xate Midyat Belediye Başkanı oldu! Mutfak işlerine girişir gibi giriştiği devlet işlerinde çocuklarının kendi aralarındaki çocukça rekabeti Midyat halkına kahkahalar attıran maceralara neden oldu. Ama hiçbir şey Xate'yi yolundan döndürmedi.

Hansel ve Gretel: Cadı Avcıları Fragman İzle

Hansel ve Gretel: Cadı Avcıları
Yapım: 2013 -ABD, Almanya
Tür: 3 boyutlu, Aksiyon, Komedi, Korku
Süre: 88 Dakika
Yönetmen: Tommy Wirkola
Zencefilli evle alakalı travmatik bir kazadan 15 yıl sonra Hansel (Jeremy Renner) ve Gretel (Gemma Arterton) adlı ikizler, kendilerini cadıları yok etmeye adamış intikamcı avcılar haline gelmişlerdir. Yıllar geçtikçe ikizler avcılıkta ustalaşmış, izleme kabiliyetinde ve avını yakalama işinde ünlenmişlerdir. Sıkıntıları iyileşse de, işleri oldukça kolaydır, tehlikeli sözler ve lanetler onlara işlemez. Şimdi, Augsbur Başkanı, kasabadan gidebilmelerine ve büyücü kadınların başını (Famke Janssen) bulabilmelerine yardımcı olur. Büyücü kadınların başı ise iki gün sonra gerçekleşecek ‘ Kanlı Ay’ esnasında yapılacak cadılar toplantısında bir çok yerel çocuğu kurban etmeyi planlamaktadır. İşleri daha kötü yapmak için ikili aynı zamanda Augsburg’daki gücü ele geçirmiş ve kendi çapında bir cadı avlayıcısı olan acımasız Şerif Berringer (Peter Stormare) ile de ilgilenmek zorundadır.

G.D.O. KaraKedi Fragman İzle

Puanı: 6.8/10
Yapım: 2012 - Türkiye
Tür:Aksiyon ,  Komedi
Süre:97 dakika
Yönetmen:Murat Aslan
Oyuncular:Şafak Sezer, Durul Bazan, Hamdi Kahraman, Erdem Akakçe Serkan şengül,
Tüm Kadro Senaryo: Şafak Sezer
Yapımcı: Setra Film
İstanbul'un eski semtlerinden olan Balat'ta yaşayan ve kendi yağlarıyla kavrulan üç kardeş, taksicilikle hayatını kazanan Gürkan, pilavcılık yapan Orhan ve iflah olmaz biçimde aşık olan Duran... Herkes gibi yaşam mücadelelerini sürdürürken, sıradan dertlerini de çözmeye çalışan bu üç kardeşin hayatı bir gün başlarına gelen bir kazanın yol açtığı, cinayet, mafya, kız kaçırma üç geniyle allak bullak olur. Bolca yanlışlıklar komedyası ve aksiyon dolu sahnelerin olacağı filmin senaryosu Şafak Sezer'e ait. Yönetmen koltuğunda ise Maskeli Beşler serisi ile tanınan Murat Aslan oturuyor.Başrolde Şafak Sezer'i seyredeceğimiz filmin kadrosunda Volkan Başaran, Serkan Şengül, Demet Bölükbaşı, Erdem Ak akçe, Şener Kök kaya gibi isimler de yer alıyor.


Parker Fragman İzle

Yapım:2013 - ABD
Tür:Aksiyon
Süre:118 dakika
Yönetmen:Taylor Hackford
Oyuncular:Jason Statham, Jennifer Lopez, Nick Nolte, Michael ChiklisClifton Collins Jr.,  >> Tüm KadroSenaryo:John J. McLaughlin
Yapımcı:Taylor Hackford, Steven Chasman, Les Alexander, Sidney Kimmel, Jonathan Mitchell

Filmin Özeti
Yönetmenliğini Şeytanın Avukatı, Ray gibi ödüllü yapımlara imza atmış olan Oscarlı sinemacı Taylor Hackford'ın üstlendiği aksiyon ve suç filminin baş rolünde Jason Statham yer alıyor.Jennifer Lopez,Nick Nolte ve Michael Chiklis ise öne çıkan diğer isimler.
Donald Westlake'in uzun soluklu roman serisinden uyarlanan film, işinde 'merhametiyle' ün yapmış hırsız Parker'ı odak noktasına alıyor. Zira Parker, paraya ihtiyacı olan insandan 'çalmamakla' tanınan, ahlaki değerleri de olan bir hırsız! Üstelik karşısına büyük bir mücevher soygunu fırsatı da çıkıyor ama Parker bu teklifi önce reddediyor. Sonra da karşısına çıkan emlakçı Leslie'nin planı yeniden teklif etmesiyle soyguna dahil oluyor!

Peki Şimdi Nereye Where Do We Go Now Film Full İzle

Hem Müslümanların hem de Hristiyanların yaşadığı bir Lübnan kasabasının kadınları, iki taraf arasındaki gerilimi azaltmaya çalışırlar. Lübnan'da etrafı mayınlarla çevrili ve sadece bir köprüden geçerek ulaşılabilen bir köyde farklı dinlerden insanlar bir arada yaşamaktadır. Ülkeyi kasıp kavuran iç kargaşayı haber alan köy kadınları, kocalarının olanları öğrenmesini engellemek için radyo ve TV yayınlarını sabote ederler.
 Kategori : Komedi Filmleri
Etiketler :Peki Şimdi Nereye film izle, Peki Şimdi Nereye izle, Peki Şimdi Nereye hd film izle, Peki Şimdi Nereye türkçe dublaj izle, Peki Şimdi Nereye türkçe altyazılı izle, Peki Şimdi Nereye filmi full izle,

Sevgin Gücü Leon Türkçe Dublaj Full İzle

Mathilda, New York’ta yaşayan ailesi dağılmış 12 yaşında küçük bir kızdır. Ailesini sevmeyen Mathilda için en değerli varlığı küçük kardeşidir. Babası uyuşturucu işlerine bulaşınca mafya ailenin tüm bireylerini öldürür. O sırada alışverişte olan Mathilda ise olaydan kıl payı kurtulur ve Leon’un kaldığı daireye saklanır. Leon ise çok soğukkanlı bir katildir. Ancak Mathilda’ya karşı içten bir sevgi besler ve ona kol kanat gerer. Aslında babalık, arkadaşlık gibi kavramlar ona çok yabancıdır.
filmhdfullizle.blogspot.com iyi seyirler diler.
Ekleyen: Arafailesi
Kategori : Dram Filmleri
Etiketler :Sevginin Gücü film izle, Sevginin Gücü izle, Sevginin Gücü hd film izle, Sevginin Gücü türkçe dublaj izle, Sevginin Gücü türkçe alt yazılı izle, Sevginin Gücü filmi full izle, 

Tatil Mode: On*


Cumartesi pazarı saymazsak bugün itibari ile tatil moduna geçtim tatilde ne yapıp edeceğimi buraya yazmayacağım da acayip sıkılıyorum la niyeyse hani derste " kaç dakka kaldı daha amk ya " demeyi özledim anasını satayım.

Edebiyat dersinde uyumayı, boş geçen müzik derslerinde kameralara yakalanmadan okulu 45 dakikacığına asmayı özledim la. Özledim diyorum da derslerde yaptığım tek şey buydu:

sunger bob tumblr gif

Tatilin ilk günü saat 10.50 de kalktım. Saate inanamadım  tam 4 kez baktım normalde 14-15 arası kalkan ben bu saatte kalkınca saate 4 kez bakması normal yani. Gittim kahvaltımı yaptım. Eee sonra ? Sonrası malum geçiyosun pc başına akşama kadar kös kös oturuyosun. Dizi-Mag'den dizi falan izliyosun sosyal ağlarda takılıyosun (Hava atıyım dedim yani facebook ve twitter var sonuçta :D )

Burası amerika değil sonuçta sokakta gezip artistik patinaj yapacak, maceradan maceraya koşacak bi durumumuz yok anasını satayım. He arada kuzenle gider PS3'te iki pes atar gider karnımızı doyurur sonra da evlere dağılırız yani 15 gün böyle geçecek gidecek işte. Ama çoğunlukla yapacağım şey budur biraderler, sisterler:

fight club tumblr gif



Nokia Lumia 620 Türkiye'de Satışa Sunuldu !

Nokia'nın Lumia ailesine yeni kattığı Lumia 620, Rusya'dan sonra Türkiye'de de satışa sunuldu. Turkcell'in getirdiği Nokia Lumia 620, 749 TL fiyatı ile alıcılarını bekliyor. Bugün itibariyle Turkcell İletişim Merkezleri'nde satışa sunuldu.

nokia lumia 620

Lumia 620'nin Özellikleri



  • 3.8" büyüklüğünde ve 480 x 800 piksel çözünürlüğündeki ClearBlack özellikli ekran kullanılıyor. Bu ekran, 246 ppi piksel yoğunluğuna sahip.
  • Qualcomm'un 1 GHz hızında çalışan Krait mimarisini temel alana çift çekirdekli işlemcisi
  • Adreno 305 GPU
  • 512 MB RAM
  • 8 GB dahili hafıza ve microSD ile hafızayı arttırabilme imkanı
  • 5MP kamera, LED flaş ve 720p video kaydı
  • 1300 mAh batarya
  • 330 saat bekleme süresi
  • 9 saat 50 dakika 3G'de konuşma süresine sahip.

Türk Futbol Takımlarının Kaçırdığı Futbolcular



SAMUEL ETO’O: 1998′de menajeri tarafından F.Bahçe’nin alt yapısı için İstanbul’a getirildi. Dönemin F.Bahçe yönetimi, böylesine genç bir oyuncuyu beklemeye tahammül edemeyeceklerini bildirdi.

SAMUEL ETO’O


FERNANDO GAGO: Galatasaray Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin, Real Madrid’in 20.5 milyon Euro’ya Boca Juniors’tan transfer ettiği 1986 doğumlu Gago’yu ellerinden kaçırdıklarını itiraf etti.

FERNANDO GAGO


STEPHEN APPIAH: 1996′da Galatasaray tarafından denenmek üzere Türkiye’ye getirilen 8 Ganalı futbolcunun arasında yer aldı. Galatasaray Alt yapı Koordinatörü tarafından beğenilmedi. Önce Udinese, ardından Juventus’a transfer oldu. İtalyan ekibi, 8 milyon euro bonservis bedeli karşılığında F.Bahçe’ye transferine onay verdi.

STEPHEN APPIAH


KAKA: 2003′te menajerler aracılığıyla yabancı futbolcu arayan Gaziantepspor’a önerildi. Nurullah Sağlam’ın genç takımda keşfettiği Sambacı için Kulüp Başkanı Celal Doğan ikna edilemedi.

KAKA


FRANCK RIBERY: 2005 yılında F.Bahçe’nin yaptığı Anelka transferine misilleme olarak apar topar imza attırılan Ribery’nin, şimdi Avrupa devlerini peşinden koşturacağını kim bilebilirdi ki?

FRANCK RIBERY


ALEXANDER BUTTNER: Alexander Buttner 3 gün Manisa’da kaldı, sözleşme imzalamaya hazırdı ancak yönetim 300 bin euroluk yetiştirme bedelini ödemeyince 23 yaşındaki yıldız elden kaçtı şimdi değeri 14 milyon TL…

ALEXANDER BUTTNER


JIMMY FLOYD HASSELBAINK: 1994 yılında Samsunspor’a geldi, bir haftalık deneme sonunda dönemin teknik direktörü Multescu tarafından beğenilmedi. Karadeniz ekibinin beğenmediği Hasselbaink, Chelsea forması altında gol kralı oldu. Hollandalıyıldız şu anda Premier Lig ekibi Cardiff City’de oynuyor.

JIMMY FLOYD HASSELBAINK


ANDRY SHEVCHENKO: 1997-1998 sezonunda Dinamo Kiev’de oynadığı dönemde Trabzonspor’a tavsiye edildi. Dönemin yönetimi ‘Ünlü değil. ismi duyulmamış’ diyerek Ukraynalı golcüyü istemedi. Milan’da zirveye çıkan yıldız, Premier Lig’in ünlü kulübü Chelsea’ye transfer oldu. Şu anda ise Dinamo Kiev’de forma giyiyor.

ANDRY SHEVCHENKO


SAMI HYYPIA: Samsunspor, 1995-1996 sezonu öncesi denenmek üzere Türkiye’ye getirdi. Gerede kampında antremanlara bile çıkan Hyypia, beğenilmeyerek gönderildi.

SAMI HYYPIA


GÖKHAN İNLER: Türk asıllı İsviçreli oyuncuyu 4 yıl önce Fenerbahçe ve Beşiktaş denemiş, ancak beğenmemişti. İtalyan medyası, Udinese forması giyen Gökhan hakkında övgü golu sözler sarfederken, genç oyuncuyu değerlendiren UEFA’nın resmi internetsitesi, “Oyun karakterini biraz daha geliştirirse, büyük bir yıldız olur” yorumunda bulundu.

GÖKHAN İNLER


PAVEL NEDVED: Henüz yıldızı parlamadığı yıllarda Galatasaray’a önerildiği, ancak genç yaşı nedeniyle veto yediği iddia ediliyor.

PAVEL NEDVED

Onedio

Assassin's Creed 4 Ne Zaman Çıkıyor ?


Assassin’s Creed III oyununa yeni bir DLC gündemdeyken, bir de Assassin’s Creed IV ile ilgili söylentilerin ortaya çıkması, biz oyun severleri oldukça heyecanlandırıyor.

Geçtiğimiz günlerde, Assassin’s Creed IV oyununun henüz hangi karakterle ve yerde geçeceği belirsiz olmaksızın, hangi yılda çıkacağına dair bir söylenti ortaya çıktı. Bu söylentilere göre, Assassin’s Creed serisinin IV. oyunu(aslında serinin toplamda 6. oyunu) 2015 veya 2014 yılında çıkacak Hangi karakter hakkında olacağı ile ilgili tam olarak bilgi yokken, belki de Connor’ın hikayesinin devamı niteliğinde bir oyun olabileceği söyleniyor.

Sadece bunlar da değil, ayrıca oyunun Playstation 4 ve Xbox 720 konsollarına çıkacağı belirtilmekte.

Bunların hepsi bir söylenti olduğu için fazla kulak asmaya gerek yok, fakat şu da var önceki yıl Assassin’s Creed 3’ e yapılan söylentiler genelde tutmuştu. Eğer söylentiler doğruysa oyunu bayağı bir süre bekleyeceğiz gibi.


Assassin's Creed IV

Merlin'in Kazanı

Pi nin Yaşamı Life of P Altyazılı Full İzle

Pi'nin Yaşamı; inanç, umut ve hayatta kalma mücadelesini işleyen bir masal kıvamında. İzleyiciye farklı bir deneyim yaratacak olan “Pİ’NİN YAŞAMI”, bizleri genç bir çocuğun inanılmaz macerasına sürüklüyor – heyecan verici, spiritüal, keyifli, tüyler ürpertici, esprili ve aynı zamanda trajik bir hikaye. Pi Patel’in Hindistan’daki egzotik bir hayvanat bahçesinden Pasifik’e uzanan yolculuğunda yaşadığı gemi kazası sonucu bir sandalda bir sırtlan, kırık bacaklı bir zebra, bir orangutan ve üç yüz kiloluk bir Bengal kaplanı ile hayatta kalan tek insan olarak yaşadığı akıl almaz hikayesini sunuyor. Pi, uçsuz bucaksız okyanusta bir sandalda başbaşa kalan bu enteresan dörtlünün arasında hayatta kalma savaşı verirken, zekası sonucu besin zincirine kurban gitmemeyi başarır ve sonunda Kaplan Richar Parker ile baş başa kalır. Pi hayatta kalmak için bu devasa kaplana büyük bir anlayışla yanaşmak zorundadır ve inanılmaz masalları böylece devam eder.
Kategori : Macera Filmleri
Etiketler :Pi nin Yaşamı film izle, Pi nin Yaşamı izle, Pi nin Yaşamı hd film izle, Pi nin Yaşamı türkçe dublaj izle, Pi nin Yaşamı türkçe alt yazılı izle, Pi nin Yaşamı filmi ful izle, 

Ateşli Adımlar Turkce Dublaj Full İzle



Ateşli Adımlar Ful Hd izle İMDB 4.7 Puanlı 2007 filmidir.
Ateşli Adımlar izle Sokak dansı tutkunu olan DJ isimli genç,
kardeşini kaybettikten sonra Atlanta'ya okumaya gider.
Ateşli Adımlar Türkçe Dublaj Hd Film izle Okula alışmakta zorluk çeken DJ bir dans yarışmasına katılarak kendi hayallerini gerçekleştirmeye başlar.  sunar iyi seyirler...
Tarih: 27 Ocak 2013, Pazar tarihinde,
Saat 17:41 eklendi.
Kategori: Dram, Romantik

Bumerang Rezaleti


No, Don't Entry


Bloglamaya ilk başladığım zamanlar amacım CSS/HTML öğrenmek ve bu blog ile para kazanmaktı. Hürriyet'in servisi Bumerang ile tanıştım oradan ilk başlarda 1-2 liraya teklifleri kabul etmiştim. (Göz boyamak için büyük miktarlı örneklere kandık) Blog tutulmaya başlayınca teklif 9-10 lira oldu sevindim.

Sonunda 102TL birikti ve çekmeye karar verdim. Koskoca Hürriyet bu emeğimden 20TL Stopaj parası ve 5TL işlem ücreti aldı.

Bana kala kala 77 küsür lira kaldı. Anasını satayım 102 lira nere 77 lira nere HDD alma hayalimde böylece suya düştü (neyse yine bir şekilde biriktirdik parayı da indirim bekliyorum :D )

Sen gel koskoca Hürriyet o kadar kişiye 1-2 liraya reklam yaptır linkini bulundur gel benden işlem ücreti al hadi stopaj neyse de işlem ücreti ney lan !

Fark ettiyseniz bu yeni temaya geçerken bumerangın sağda bulunan görselini kaldırdım iyi ki de kaldırdım. Ben size söyliyim arkadaş eğer bu işe başlamayı düşünüyor ya da başladıysanız vazgeçin. Emeğinize yazık

xRabbit XP İcon Set


Rabbit XP İcon


2-3 gündür arıyor olduğum icon setini buldum siz maykilerle de paylaşayım dedim. Tüm dosyalar .ico formatlıdır aklınıza gelebilecek tüm yerlede kullanabilirsiniz.

1.6MB boyutunda zaten hemen indirip rahatlıkla içerisinden bazılarını eleyerek kendinize özel yapabilirsiniz.

xRabbit XP İcon Set // İndir

Pofidik Kedi'nin Oyunu


tumblr cat gif, fluffy kitten



YouTube da geziniyorum yine bi baktım sağda bu video. Kediye mest oldum ya nası şirin, nası pofidik, nası böyle kocaman gözleri ile bakıyo anlatamam :D (anlatırım da yazmak işime gelmiyor)

Sanırım yeni bir ırk gibi bir şey bu Fluffy Kitten biraz araştırdım da bodur ve pofidik oluyormuş kendileri.Çok bekletmeden videoyu vereyim size kedileri çok sevmem o kadar ama bu kedi bana tam böyle alıp sevmelik geldi :D


Layer"

Reklam

 
Support : Türkçe | Blogger | Temaları
Copyright © 2014 Film Siteleri - Tüm Hakları Saklıdır
Filmsitelerin.blogspot.comTürkçe Blogger Temaları
powered by Filmsiteleri.net