Bütün İhtişamıyla Galaxy S III

Bu oyuncağın en çok ses getirecek özelliği kuşkusuz "Akıllı Bekleme" özelliği.

Artık yeni çıkan bütün telefonlarda çeşitli sensörler var değil mi. Elimizdeki suratına bile bakılmayacak Nokia'larda bile.




İşte bu Galaxy S III'te sensörler kendini aşmış konumda tutuluyor. Bu telefonun 4,8lik dev ekranının üzerinde bulunan sensör dediğimiz arkadaşlar sizin göz hareketlerinizi izliyor. Ona bakarken telefonunuz aydınlanıyor. Bakmıyorken ise kendini karartıyor.Hepimizin telefondan çektiklerimizin başında gelen şeyi siliyor Galaxy S III.




Örneğin ben bir müzisyenim. Sürekli telefonumdan nota bakmam gerekiyor. Benim 5800'ı çıkarıyorum cebimden tam bakıyorum süresini arttırdığım halde pat, ekran komple kapkara olmuş.Galaxy S III bu sorunu tamamiyle ortadan kaldırıyor.

Kısacası yenilikçi Akıllı Bekleme özelliği sayesinde Samsung GALAXY S III, e-kitap okuduğunuzu veya internette gezindiğinizi otomatik olarak algılar . Ön kamera ve sensörler göz hareketlerinizi takip ederek ekranın kararmasını önler.

Tabiiki Galaxy S III'ün 2.ci ilgi çekici özelliği Super AMOLED ekranı.



Niçin "Super Amoled" Şimdide Bundan Bahsedelim.

Samsung'a göre bunun sebebi ekranın daha uzun ömürlü olmasını sağlamak. Super AMOLED Plus ekranlarda eksik olan mavi alt-pikseller, kırmızı ve yeşil alt-piksellere kıyasla daha çabuk bozuluyorlar. Telefonun en az 18 ay boyunca en iyi görüntüyü vermesini sağlamak amacıyla bu karar alınmış.

3.Özellik İse 4 Çekirdekli Olması

Bu özelliği ile zaten bir bilgisayarla kafadan karşılaştırabilirsiniz. 4 kat daha fazla performans.

Bunlardan başka birşey aslında yok.

Bundan sonraki yazımda Amoled,Super Amoled,TFT LCD,LCD'yi inceleyeceğim.
Bu Filmi Paylaş :

0 yorum:

Yorum Gönder

Layer"

Reklam

 
Support : Türkçe | Blogger | Temaları
Copyright © 2014 Film Siteleri - Tüm Hakları Saklıdır
Filmsitelerin.blogspot.comTürkçe Blogger Temaları
powered by Filmsiteleri.net