Home » , , , , » Blog Ruhunu Diriltme Harekatı [#BRDH] #Mim5

Blog Ruhunu Diriltme Harekatı [#BRDH] #Mim5


Selamlar herkese TahsinSungur'un mimine cevap olarak bu güzel mim konusunu yazıyorum. Mimlediğim kişileri yazının sonunda bulabilirsiniz.

"Acaba bugün ne yazmış ?" diye her gün girip baktığımız o kişisel ve güncel bloglara hepimiz hasretiz. İşte bunun olamamasına neler neden oldu ? O güzel günleri tekrar getirmek için neler yapılmalı mimin konusu bu. Bunları aşağıda madde madde yazacağım.

BRDH // Anarschi

  • Blog okurlarına blogundan değilde Facebook&Twitter gibi sosyal ağlardan kontak kurulması yanlış. Ne olduysa 140 karaktere değil. Yazabildiğin kadar yazmalısın blogunda.
  • Okuma ve yorum sayısının düşmesi blogcunun yüzünü düşürür. Bu da yazmamasın da  en büyük etken bence. Çünkü yazıların okunması ve yorumlanması bir blogcunun kamçısıdır.
  • Mim konuları mantıklı ve ilgi çekici olduğu sürece sürekli yapılmalı ki blogcular yazacak bir şeyler bulsun. (Konu bulmak zor vallahi. Hee yazayım deyipte blogu çöplüğe çevirmemek gerek.)
  • Çevrede ki kişiler "Her b*ku bloguna ekliyorsun." gibi ithamlarda bulunmasalar bence çok daha güzel ve fazla kişisel yazılarla karşılaşabiliriz.

Blog Dünyasında ve Kişisel Hayatınızda Son 3 Senede Neler Değişti? Blog Dünyası Neden İçine Kapandı ve Özgün, Kişisel Yazılar Artık Eskisi gibi Yayınlanmıyor?

19 Şubat 2012 tarihinden itibaran blogumda yazıyorum. Blogum ile 1 yılda kendimi geliştirdiğime inanıyorum. Ayrıca yine bu blog sayesinde reel'den daha iyi dostluklar kazandım. Bazen mesafeler olmasa da yanlarına gidip doyasıya eğlenmek istiyorum. Bunların başında Furkan, Ahmet, Rıza, Redakte, Zübeyr ve de Dilek ablam var. (Daha varda eklersem siz okumaktan sıkılırsınız.) Bu kişilerin de blog hayatımda gelişmemde kendimi tanıtmam da epey faydası oldu. Takip ettiğim belli başlı bloglar var ve bazıları 2 hafta bir yazı giriyorlar bu beni üzüyor. Yani o güzel yazıların sürekli devamını istiyorum. Blog dünyası neden içine kapandı sorusuna cevabım şu; bence, maddeler arasında belirttiğim gibi çevrenin etkisi ve de yorum ve okunma sayısı etki ediyor.

Bu mimi okuyan herkes cevaplayabilir ancak şahsen mimlediğim kişiler var:

FurkanÖzden, Redakte, SeyyahElma

Ha unutmadan ! Bu mime cevap veren arkadaşlar yazılarını Twitter da #BRDH tagı ile tweetlerse çok güzel olur çokta iyi olur.
Bu Filmi Paylaş :

0 yorum:

Yorum Gönder

Layer"

Reklam

 
Support : Türkçe | Blogger | Temaları
Copyright © 2014 Film Siteleri - Tüm Hakları Saklıdır
Filmsitelerin.blogspot.comTürkçe Blogger Temaları
powered by Filmsiteleri.net