Son Eklenenler

Düzenlediğim Float Blogger Teması

.css{beyin} adlı projem için düzenlediğim ve bir süre kullandığım. Float Blogger temasının düzenlemiş olduğum halini siz blogcu dostlarımla paylaşmak istedim.

Temayı A'dan Z'ye değiştirmedim. Temelinde yine Float yatıyor ama kendimce biraz düzenledim. Umarım, beğenir ve kullanırsınız. Temaya fazla bir şey yapmadım sadece eklentilerini ekledim ve gerekli SEO materyallerini ekledim. (Meta ve Heading Tags)

Float Blogger Teması


İndir

Cold Mountain ( Soğuk Dağ )

Cold Mountain
Soğuk Dağ
Yapım Yılı : 2003
Lisan : Turkce Dublaj
Tür : Dram / Romantik / Savaş
Yönetmen : Anthony Minghella
Oyuncular : Jude Law / Nicole Kidman / Renée Zellweger / Eileen Atkins / Brendan Gleeson / Philip Seymour Hoffman / Natalie Portman / Giovanni Ribisi / Donald Sutherland / Kathy Baker / James Gammon / Charlie Hunnam
Cold Mountain, Amerikan İç Savaşı'ndan hemen sonra evine dönen yaralı bir Güneyli askerin gözünden, tüm bir ulusun geçirdiği önemli bir döneme tanıklık ediyor. Inman güneydeki evine dönerken kafasında tek bir şey vardır, canından çok sevdiği Ada'nın güvenliği.

Kağıt Kesiklerinden Oluşan Aslan

paper lion kyle bean

fişler
Tasarımcı Kyle Bean otel gider faturalarının parçaları ile Intercontinental Hotels Group için bu şaşırtıcı ve hayran bırakan 2 metrelik aslanı yaptı. Kyle Bean'ın portfolyosuna baktığımda tasarımlarına hayran kaldım.

Kyle Bean'in diğer tasarımlarına göz atmak için tıklayın.

İzledim: Parker

Jason Statham'ın yine aksiyon dolu filmlerinden biri. Adamın göbek adı resmen aksiyon olmuş. Süper filmlere imza atıyor. Filmi pek fazla anlatmayı sevmiyorum kısaca özetini koyacağım. Ancak şunu belirtmeliyim ki daha önce böyle bir soygun filmi seyretmemiştiniz. Eğer izleyecek film arıyor ve henüz karar vermediyseniz, PARKER tam size göre ;)

Jason Statham ve Jennifer Lopez, Donald E. Westlake’in çok satan roman serisinde uyarlanan PARKER’da başroldeler! Parker (Jason Statham) kişisel ahlak kuralları olan profesyonel bir hırsızdır. Bu kurallardan bazıları şunlardır: Hırsızlığın altından kalkamayacak insanlardan hiçbir şey çalma, hak etmeyen insanlara acı çektirme. Ancak son soygununda, ekibi onu aldatır ve parasını çalarak onu ölüme terk eder. Eski çalışma arkadaşlarının böyle bir şey yaptıklarına pişman olmasını sağlamak isteyen Parker onları zengin ve ünlülerin oyun alanı olan ve ekiptekilerin en büyük soygunu yapmayı planladıkları Palm Beach’e kadar takip eder. Zengin bir Teksaslı kılığına giren Parker yanına bilgili birini alır: Leslie (Jennifer Lopez). Leslie maddi sıkıntı yaşayan ama güzel, akıllı ve hırslı bir kadındır. Parker ve Leslie soygunda çalınacak parayı çalmak ve daha sonra ortadan kaybolmak için bir plan yaparlar. PARKER’ın yönetmenliğini Oscar adayı Taylor Hackford (“Ray”) üstleniyor. Filmde Lopez ve Statham dışında, Michael Chiklis, Wendell Pierce (“The Wire”) ve Oscar adaylığına sahip oyuncu Nick Nolte.

PARKER MOVIE 2013

Merhaba Minecraft

Minecraft
Selamlar arkadaşlar, bugün itibari ile Minecraft'ı bilgisayarıma kurdum ve ufak bir göz attım. Nereden geldi bu başlama isteği ? Şöyle diyeyim Ahmet ve Furkan'ın bu oyunu sevdiklerini biliyorum ve bazen konuşmalarımız da oyundan bahsediyorlardı. Grafikleri nedeni ile hep olumsuz bakıyordum ki YouTube da bir oyun kanalının Minecraft maceralarını izleyene kadar. Tam 18 bölüm izledikten sonra "Başlamalıyım!" dedim ve hemen Furkan'a bana indirmem için bir link bulmasını rica ettim sağolsun hemen verdi.

Oyunu ilk bakışta çözemedim ancak anladığım şey şu ki bir şeyler inşaa ediyor, topladığımız materyallerden balta, kazma, kürek, kılıç, masa vb. şeyler yapabiliyoruz. Hatta oyunda gece yaratıklar ortaya çıktığı için saklanmamız gereken bir ev bile yapıyoruz kendimize. İzlediğim videolar da ışığın çok önemli olduğunu vurguluyorlardı. Bu yüzden meşalelerimiz ile sürekli bulunduğumuz ortamı aydınlatmalıyız.(Sanırım yaratıklar aydınlık ortamı sevmiyor.)

Belki ilk Single Player maceramı videolu olarak size sunabilirim. Henüz çok acemiyim diyebilirim hiç öyle izlediğim kadar kolay değilmiş belki akşam saati baktığımdan kafamı veremedim tam.Yarın sabahtan iyice bir araştıracağım.

Eğer Minecraft'a iyice sararsam bu oyun ile ilgili paylaşımlar da yapabilirim. ;)

Minecraft hakkında öğrenmem gereken ince/püf noktaları, eklentileri veya diğer her şeyi yorum olarak bildirirseniz çok memnun kalırım. Burada yazımı noktalıyorum, sağlıcakla kalın..

İndirmek isteyenler: Minecraft 1.5.1

Blogger İletişim Formu Gadgetını Sayfaya Eklemek

Blogger İletişim Formu Gadgetını Sayfaya Eklemek
Merhaba arkadaşlar, Blogger'ın yeni gadgetı İletişim Formu'nu sayfalara eklemek mümkün. Nasıl yapıldığını hemen kısaca anlatıyorum.
  • Yerleşim > Gadget Ekle > İletişim Formu gadgetını ekliyoruz.
  • Daha sonra blogumuzu görüntüleyip  CTRL+U yardımı ile kaynak kodlarını görüntülüyoruz ve 
  • CTRL+F ile contactform aratıyoruz. 
  • Bulduğumuz iletişim formu kodlarını kopyalayıp sayfamızın HTML bölümüne yapıştırıyoruz.

İletişim Formu Kodları(Resim)

Tüm işlemlerimiz bu kadar. Takıldığınız bir bölüm olursa yorum olarak bildirebilirsiniz.

Pearl Harbor

Pearl Harbor
Yapım Yılı : 2001
Lisan : Turkce Dublaj / Turkce Altyazı
Tür : Aksiyon / Dram / Romantik
Yönetmen : Michael Bay
Oyuncular :John Fujioka / Michael Shannon / Sara Rue / Catherine Kellner / Cuba Gooding Jr. / Jon Voight / Jennifer Garner / Ewen Bremner / Greg Zola / William Lee Scott / Jaime King / Alec Baldwin / Kate Beckinsale / Josh Hartnett / Ben Affleck
Rafe Mc Cawley  ile Danny Walker , çocukluk yaşlarından itibaren, çok iyi dost olarak birlikte büyüyen cesur iki genç pilottur. Okuldan mezun olduktan sonra Amerikan Hava Kuvvetlerine yazılırlar. Rafe, Birleşik Amerika Donanmasında görev yapan güzel ve cesur hemşire Evelyn Stewart’a  aşık olmuştur. Ama onun savaş tutkusu bu iki sevgiliyi ayırır...


  • Turkce Altyazı
  • Turkce Dublaj

The Ledge ( Hayatının Secimi )

The Ledge
Hayatının Secimi
Yapım Yılı : 2011
Lisan : Turkce Altyazı / Turkce Dublaj
Tür : Dram / Gerilim
Yönetmen : Matthew Chapman
Oyuncular :  Charlie Hunnam / Terrence Howard / Liv Tyler / Patrick WilsonJaqueline Fleming / Christopher Gorham / Maxine Greco
Hayatının Seçimi”nde, atılacak bir adım bir hayatı sonsuza dek değiştirebilir. Karanlık bir geçmişe sahip olan Shana , aynı iş yerinde çalışmaya başladığı komşusu Gavin  ile tutkulu bir aşk yaşamaya başlar. Ancak Shana’nın uçlarda yaşayan kocası Joe’nun  bu sadakatsizliği öğrenmesi üçünü birden fırtınalı bir sona doğru sürükleyecektir. Zamana karşı yarışılan bu gerilimde, karmaşık bir aşk üçgeni ve birbiriyle karşıt düşüncelere sahip iki adamın ölümcül çatışması merak uyandıracak bir şekilde perdeye yansıyor.

  • Turkce Altyazı
  • Turkce Dublaj

Major Dundee ( Kahraman Binbaşı )

Major Dundee
Kahraman Binbaşı
Yapım Yılı : 1965
Lisan : Turkce Altyazı
Tür : Macera / Savaş / Western
Yönetmen : Sam Peckinpah
Oyuncular : Charlton Heston / Richard Harris / Jim Hutton / James Coburn / Michael Anderson Jr. / Senta Berger / Mario Adorf
Sivil savaşın son kışında, süvari subayı Amos Dundee, ordunun nizami askerleri, güneyli savaş esirleri ve gözcülerden oluşan kavgacı bir birliği yönetmektedir. Amaçları, Teksas’taki Birleşik Devletler üssünü basan bir grup Apaçi’yi yok etmek için Meksika’ya bir keşif seferi yapmaktır.


Notify Blogger Teması

Durdurulamaz Türkçe Dublaj

  • Tek Part
  • Alternatif
  • Fragman


Durdurulamaz Unstoppable full hd izle | Bu süper aksiyon dolu filmi www.1tekfilmizle.blogspot kalitesiyle izliyceksiniz.Deneyimli bir tren teknisyeni ile genç bir kondüktör, başında kimse olmayan, kontrolden çıkmış bir treni durdurmak ve nüfusun yoğun olduğu alanda ortaya çıkabilecek büyük bir felâketi önlemek için saatle yarışırlar. Tren raydan çıkıp büyük bir felâkete sebep olmadan önce ellerinden geleni yapmaya çalışsalar da, tren zamanla yarışırcasına, büyük bir hızla ilerlemektedir.

Çılgın Kuzenler Türkçe Dublaj

  • Tek Part
  • Alternatif
  • Fragman


Çılgın Kuzenler Full Hd İzle | www.hdfilmiz.com farkıyla izleyeceğiniz filmde Bo ve Luke Duke kuzenler, seksi kuzenleri Daisy’nin(Jessica Simpson) ve amcaları Jesse’nin (Willie Nelson) yardımlarıyla, Duke ailesinin çiftlik evinin, kasabanın çürümüş komseri Boss Hogg (Burt Reynolds) tarafından yıkılmasına engel olmayı kafalarına koyarlar. Bu hayati mücadelelerinde, onlar için her yol mübahtır.

Sekreter Türkçe Dublaj

  • Tek Part
  • Alternatif
  • Fragman


Lee Holloway, yirmili yaşlarında akıllı ve kurnaz bir kadındır. Akıl hastanesinde geçirdiği kısa bir sürenin ardından Florida’ya döner. Kendinden ve bunaltıcı çocukluğundan biraz uzaklaşmak için liseden, çalışkan bir öğrenci olan arkadaşı ile takılmaya başlar ve aynı zamanda da bir hukuk firmasında sekreter olarak işe başlar. Çok geçmeden patronu Bay Grey’e saplantılı bir tutku duymaya başlar. Aralarındaki tuhaf ilişki süresince Lee, en derin özlemlerini mazoşizm boyutlarına kadar takip eder. Ta ki kendisini doğrulayana dek. Film, 2002 Sundance Film Festivali Özgün Senaryo dalında Özel Jüri Ödülü ve 2002 The National Board Of Review tarafından En İyi Kadın Oyuncu Ödülü almıştır.

Sırlar Evi Türkçe Dublaj

  • Tek Part
  • Alternatif
  • Fragman

Stash House Sırlar Evi. David işinde başarılı bir avukattır ve evlidir, Eşine süpriz için bir ev alırlar dışardan bakıldığında mükkemmel görünen bu ev aslında tehlikenin ta kendisidir, David ilk gecelerinde evle iligli gizli gerçeği öğrenir Evde zulalar ile dolusu esrar ve eroyin bulur, Ve evin asıl sahipleri onlardan istediklerini almak için yani uyuşturucuyu her yolu deneyecektir. iyi seyirler

So Undercover Çok Gizli Türkçe Dublaj

  • Tek Part
  • Alternatif
  • Fragman

Süper Bir Komedi Filmi.So Undercover Çok Gizli. Molly’nin birlikte çalıştığı babası, eski bir polis ve başarılı bir özel dedektiftir Babası ile yürüttüğü soruşturmalarda başarılı olan Molly, hiç beklemediği bir anda, FBI’dan gizli bir görev teklifi alır Rus mafyası ile ilgili önemli bir suçun tanığı olan Alex adındaki kız ile arkadaşlık kurması gerekmektedir Bu nedenle öncelikle kılık değiştirecek ve bir öğrenci gibi Alex’in bulunduğu kız lisesine kaydolacaktır Çetin ceviz bir dedektif için sevimli liseli kızı oynamak pek de kolay olmayacaktır.

Merlin Ejderhalara Karşı Türkçe Dublaj

  • Tek Part
  • Alternatif
  • Alternatif1


Merlin Ejderhalara Karşı. 5. Yüzyıl Britanyasında genç yaştaki Merlin’in büyü konusundaki yeteğini farkeden Mage ondaki potansiyeli görür ve kullanmak ister. Merlin geniş arazilere sahip olan Vendiger ve uçan ejderhalara karşı mücadele etmeye başlar. Tüm Ülkenin kaderi genç Merlin’in ellerindedir. iyi seyirler

Görünmez Türkçe Dublaj

  • Tek Part
  • Alternatif
  • Fragman


Görünmez. Nick Powell yakışıklı başarılı ve geleceği parlak bir yazardır. Ancak bir gece vahşi bir saldırıya uğrar ve ölüme terkedilir. Fakat aslında ölmemiştir. İki dünya arasında bir hayalet olarak sıkışmıştır ve kimse onu görememekte ya da işitememektedir...

Blogger Resimli Benzer Yazılar [Yeni]

Blogger Resimli Benzer Yazılar [Yeni]
Merhabalar, kullanmış olduğum benzer yazılardan biraz farklı olan ancak temel olarak bakıldığında aynı olan bu eklentiyi paylaşıyorum. Aslında eklentiyi WMAracı'nda gördüm ancak paylaşan arkadaş kodları hatalı çevirdiği için ekleyen arkadaşlar sıkıntı yaşıyordu. Buradan kodların düzenlenmiş halini bulabilirsiniz. Başlayalım diyorum :))

</head>

kodunu bulun ve üstüne aşağıdaki kodu ekleyin.

<b:if cond='data:blog.pageType == &quot;item&quot;'>
<style>
#related_posts{width: 410px;margin-left: -22px;}
#related_posts h4{}
#relpost_img_sum{/* height:320px; overflow:auto; */margin:0; padding:0px; line-height:16px}
#relpost_img_sum:hover{background:none}
#relpost_img_sum ul{list-style-type:none; margin:0; padding:0}
#relpost_img_sum li{border:1px solid #ccc; background:FFFEF7; margin:0 0 5px; padding:5px; height:65px; list-style:none}
#relpost_img_sum .news-title{display:block; font-weight:bold !important}
#relpost_img_sum .news-text{display:block; text-align:justify; font-weight:normal; text-transform:none; color:#333}
#relpost_img_sum img{float:left; margin-right:5px; padding:4px; border:solid 1px #ccc; width:50px; height:50px; background:#fff}
</style>
<script type='text/javascript'>//<![CDATA[
var relnum = 0;
var relmaxposts = 5;
var numchars = 85;
var morelink = "daha fazlası ››";

eval(function(p,a,c,k,e,r){e=function(c){return(c<a?'':e(parseInt(c/a)))+((c=c%a)>35?String.fromCharCode(c+29):c.toString(36))};if(!''.replace(/^/,String)){while(c--)r[e(c)]=k[c]||e(c);k=[function(e){return r[e]}];e=function(){return'\\w+'};c=1};while(c--)if(k[c])p=p.replace(new RegExp('\\b'+e(c)+'\\b','g'),k[c]);return p}('2 4=f g();2 5=f g();2 9=f g();2 b=f g();s K(L,M){2 7=L.19("<");l(2 i=0;i<7.3;i++){8(7[i].N(">")!=-1){7[i]=7[i].O(7[i].N(">")+1,7[i].3)}}7=7.1a("");7=7.O(0,M-1);y 7}s 1b(z){l(2 i=0;i<z.P.6.3;i++){2 6=z.P.6[i];4[n]=6.A.$t;u="";8("Q"B 6){u=6.Q.$t}C 8("R"B 6){u=6.R.$t}9[n]=K(u,1c);8("S$T"B 6){D=6.S$T.1d}C{D="1e://1f.1g.1h/1i/1j/1k/1l/d/1m.1n"}b[n]=D;l(2 k=0;k<6.E.3;k++){8(6.E[k].U==\'1o\'){5[n]=6.E[k].v;F}}n++}}s V(a,e){l(2 j=0;j<a.3;j++)8(a[j]==e)y 1p;y 1q}s 1r(){2 m=f g(0);2 o=f g(0);2 p=f g(0);2 q=f g(0);l(2 i=0;i<5.3;i++){8(!V(m,5[i])){m.3+=1;m[m.3-1]=5[i];o.3+=1;o[o.3-1]=4[i];p.3+=1;p[p.3-1]=9[i];q.3+=1;q[q.3-1]=b[i]}}4=o;5=m;9=p;b=q;l(2 i=0;i<4.3;i++){2 c=w.W((4.3-1)*w.X());2 Y=4[i];2 Z=5[i];2 10=9[i];2 11=b[i];4[i]=4[c];5[i]=5[c];9[i]=9[c];b[i]=b[c];4[c]=Y;5[c]=Z;9[c]=10;b[c]=11}2 x=0;2 r=w.W((4.3-1)*w.X());2 12=r;2 h;2 13=14.1s;1t(x<15){8(5[r]!=13){h="<16 G=\'H-A 1u\'>";h+="<a v=\'"+5[r]+"\' U=\'1v\' I=\'J\' A=\'"+4[r]+"\'><1w 1x=\'"+b[r]+"\' /></a>";h+="<a v=\'"+5[r]+"\' I=\'J\'>"+4[r]+"</a>";h+="<17 G=\'H-18\'>"+9[r]+" ... <a v=\'"+5[r]+"\' I=\'J\'>"+1y+"</a><17 G=\'H-18\'>";h+="</16>";14.1z(h);x++;8(x==15){F}}8(r<4.3-1){r++}C{r=0}8(r==12){F}}}',62,98,'||var|length|reljudul|relurls|entry|cuplik|if|relcuplikan||relgambar|informasi|||new|Array|relhasil||||for|tmp|relnum|tmp2|tmp3|tmp4||function||postcontent|href|Math|rangkumanPosts|return|json|title|in|else|postimg|link|break|class|news|target|_top|saringtags|suchas|panjang|indexOf|substring|feed|content|summary|media|thumbnail|rel|contains|floor|random|tempJudul|tempUrls|tempCuplikan|tempGambar|rini|dirURL|document|relmaxposts|li|span|text|split|join|relpostimgthum|numchars|url|http|lh3|ggpht|com|_xcD4JK_dIjU|SnamIh0KTCI|AAAAAAAADMA|hLjqmEbdtkw|noimagethumb|gif|alternate|true|false|relatpost|URL|while|clearfix|nofollow|img|src|morelink|write'.split('|'),0,{}))
//]]></script>
</b:if>


Bu adımları başarılı bir şekilde uyguladıysanız eklentimizin nerede gözükeceğini belirtmek için HTML kodlarını


<b:if cond='data:blog.pageType == &quot;item&quot;'>
<div id='related_posts' style='margin-top:35px;'>
<h3>Benzer Yazılar</h3>
<b:loop values='data:post.labels' var='label'>
<script expr:src='&quot;/feeds/posts/default/-/&quot; + data:label.name + &quot;?alt=json-in-script&amp;callback=relpostimgthum&amp;max-results=50&quot;' type='text/javascript'/>
</b:loop>
<ul id='relpost_img_sum'>
<script type='text/javascript'>relatpost();</script>
</ul>
</div>
</b:if>


<post-footer>
<post-footer-line-1>

kodlarının altına ekleyin. Şablonu kaydedin ve CSS kodları ile oynayarak blogunuza uyumlu hale getirin. İyi bloglamalar.

The Cottage Kulube Türkçe Dublaj

The Cottage Kulube. Chloe ve Michael evlerinin arkadasında bulunan kendi halinde bir klubeyi bir yazara kiralarlar fakat bu yazarın kirli geçmişi hakkında en ufak bilgileri yoktur. Yakın bir zamanda hayatları artık kabusa dönmeye başlar ve zamanla kendilerini içinden çıkılması güç bir tehlikenin içerisinde bulurlar.
  • Part1
  • Alternatif
  • Fragman

Movie 43 Çatlak Film Türkçe Dublaj

  • Part1
  • Alternatif
  • Fragman

Movie 43 Çatlak Film. Birbirinden bağımsız kısa filmlerin bir araya getirilmesiyle ortaya çıkan komedi türündeki film son moda kolajlardan biri, Kısa filmlerin oyuncu kadroları ise Emma Stone Elizabeth Banks Chloe Grace Moretz Gerard Butler Kristen Bell Hugh Jackman Kate Winslet Anna Faris Kate Bosworth Naomi Watts Richard Gere ve Uma Thurman Gibi Bir Çok Yıldız oyuncu içinde Barındıran bir Filmdir. iyi seyirler

Kurt Çocuk Türkçe Alt Yazı


  • Part1
  • Part2
  • Fragman

Kurt Çocuk. Bir anne, büyük kızı Park Bo Young ve küçük kızı Kim Hyang Gi ile birlikte kırsal bölgedeki büyük bir eve taşınır. Büyük kızın akciğerleri hastadır ve bu hastalığın tedavisi için doktor aileye böyle bir tavsiyede bulunmuştur. Bu ev ölen babalarıyla birlikte çalışan iş ortağının oğlu olan Ji tae Yoo Yeon Seok tarafından onlara tahsis edilmiştir Aile bu ortama ayak uydurmaya çalışırken, Bo young inanılmaz bir şey keşfeder. Ahırda kilit altında vahşi bir çocuk Song Joong ki yaşamaktadır. Aile sosyal sorumluluk gereği bu çocuğu yanlarına almaları gerektiğini düşünürler ve onu alırlar. Joong ki yaptıklarıyla bo young un ilgisini çekmeye başlar. Bu arada Ji tae Bo-young ile evlenme planları yapmaktadır. Aile içindeki bütün bu olayların yanı sıra akla gelen bir soru daha vardır. Bu çocuk kimdir ve sakladığı sır nedir

Sihirbazlar Çetesi İzle


  • Part1
  • Alternatif
  • Fragman

Şuan için Orjinal Dildir Film. Sihirbazlar Çetesi. Gösteri yaptıkları sırada banka soyabilen dünyanın en iyi sihirbazlarından oluşan bir grubun, peşine takılan FBI ile olan heyecanlı macerasını anlatacak Ruffalo filmde önde gelen bir FBI ajanını, güzel aktris Seyfried ise sihirbazlara soygunlarda yardımı dokunan makineleri icat eden bir teknisyeni canlandırır.

Le professionnel ( Profesyonel )

Le professionnel
Profesyonel
Yapım Yılı : 1981
Lisan : Turkce Altyazı
Tür : Aksiyon / Suç / Dram
Yönetmen : Georges Lautner
Oyuncular : Jean-Paul Belmondo / Jean Desailly / Cyrielle Clair / Marie-Christine Descouard / Elisabeth Margoni / Jean-Louis Richard / Michel Beaune
Malagawi isimli Afrika ülkesinin başkanını öldürmek üzere görevlendirilen ajan Joss politik ilişkilerin değişmesiyle Fransa gizli servisi tarafından ele verilir...... ve iki senelik hapis hayatından sonra amirlerinden intikam almak üzere ülkesine döner. Belmondo'nun karizmasıyla lezzetlenen Fransız usulü aksiyon yönetmen Georges Lautner'in imzasını taşımaktadır.

Troy ( Truva )

Troy
Truva
Yapım Yılı : 2004
Lisan : Turkce Dublaj
Tür : Macera / Dram / Tarih
Yönetmen : Wolfgang Petersen
Oyuncular :  Brad Pitt / Eric Bana / Orlando Bloom / Julian Glover / Brian Cox / Nathan Jones / Adoni Maropis / Jacob Smith / John Shrapnel / Brendan Gleeson
On yıl süren ve bir medeniyetin çöküşüne neden olacak savaşı, Truva prensi Paris ile Isparta Kraliçesi Helen 'in aşkı başlatır. Paris'in Helen'i kocası Kral Menelaus'tan çalması kabul edilemeyecek bir hakarettir. Aile onuru Menelaus'a yapılan bu yanlış hareketin kardeşi Agamemnon'a da yapıldığını öngörmektedir. Mikene Kralı olarak büyük bir güce sahip olan Agamemnon, Helen'i Truva'dan geri getirerek kardeşinin şerefini kurtarmak için kısa sürede Yunanistan'ın tüm ordularını bir araya toplar.

Elles ( Kadınlar )

Elles
Kadınlar  
Yapım Yılı : 2011
Lisan : Turkce Altyazı / Turkce Dublaj
Tür : Dram / Erotik
Yönetmen : Malgorzata Szumowska
Oyuncular : Juliette Binoche / Anaïs Demoustier / Joanna Kulig / Louis-Do de Lencquesaing / Krystyna Janda / Andrzej Chyra / Ali Marhyar / Jean-Marie Binoche
Anne iki çocuk annesi olan, Parisli ve iyi kazanan gazeteci bir kadındır. Elle dergisi için fahişelik yaparak hayatını kazanan genç kızlar hakkında bir araştırma makalesi yazmaktadır. Bu süreçte iki bağımsız genç kızla görüşür; Alicja ve Charlotte. Bu kendilerine güvenen kızların hayatları hakkında öğrendikleri kendi doğrularını da sorgulatacaktır.  

  • Turkce Altyazı
  • Turkce Dublaj

Fotoğraflarınıza Instagram Tarzı Efektler Uygulayın

Popüler sosyal ağlardan olan Instagram da fotoğraflarınıza uyguladığınız efektlerin benzerlerini uygulayabileceğiniz bir servis mevcut. Pixlr.com‘un o-matic adlı servisi sayesinde bu efektleri bilgisayarınızda yüklü olan fotoğraflar üzerine uygulamanız için yapacaklarınız çok basit.

Açılan sayfa da computer yazısına tıklayın ve efekt uygulamak istediğiniz resminizi seçin. Efekt işleminiz bittikten sonra aşağıda bulunan save butonuna basın. Daha sonra ise resminizi .jpg formatında kaydedin.

pixlr.com
Yukarıdaki resimde sol taraf, orijinal kısım sağ taraf o-matic ile efekt uygulanan kısım.

Bu adresten siteye ulaşabilirsiniz: Pixlr/O-Matic

Parker Türkçe Dublaj İzle

  • Part1
  • Alternatif
  • Fragman

Türkçe Dublaj Olarak ekleniştir Film. Parker Jason Statham çok yetenekli ve yapacaklarının sınırı olmayan bir hırsızdır Ama bu konudaki tek prensibi paraya ihtiyacı olanlardan asla çalmaz Karşısına elmasları çalacağı büyük bir iş gelir. Fakat prensipleri gereği bunu kabul etmez. Ama çok geçmeden oda artık bu işin bir parçası haline gelmiştir.

Eyvah Yaş 40 Türkçe Dublaj

Eyvah Yaş 40. önetmen ve yapımcı Judd Apatow benzersiz evrenine orta yaşın vücuda verdiği düşük performans ve yüksek krizdeki bir çiftin, ‘Knocked Up’ filminin de başrollerinde birbirleriyle aynı şekilde mükemmel bir performans sergileyen iki karakter olan Debbie ve Pete’in dramatik komedisini derinlemesine işleyen bir öyküyle yeniden geri dönüyor. Pete ve Debbie’nin 40′lı yaşlarda, büyümekte olan evlatlarıyla ve evlilikleriyle baş etmeye çalışırken, yönetmen evliliğin ve aile kurmanın gerektiği sorumlulukları önplana çıkarmaya özen gösteriyor.
  • Part1
  • Alternatif
  • Fragman

Kural Ötesi Türkçe Dublaj


Kural Ötesi. aşk üçgeninin ortasında kalan bir uyuşturucu satıcısını konu edinmektedir. Ana karakterlerini oluşturan 3 gencin “Dünyanın Sonu” adlı bir ev partisine katılmaları ile başlayan film uyuşturucu, platonik aşk ve seks gibi hayatın içinden duygular ile gençlerin belki de hayatlarının en kötü gününü yaşarlar. iyi seyirler

  • Part1
  • Part2
  • Fragman
İçerik

Ruhm Kimlik Karmaşası Türkçe Dublaj

  • Part1
  • Part2
  • Fragman

Ruhm Kimlik Karmaşası. insanların iç dünyasına farklı bir bakış açısı tutan yapım. Filmde insanların geçirdikleri kimlik bunalımlarına yönelik perspektif bir bakış açısıyla izleyicileriyle buluşturuyor. iyi seyirler

Shaolin Futbol Türkçe Dublaj


  • Part1
  • Part2
  • Fragman
İçerik
İçerik
Shaolin Futbolu. Gençliğinde bir oyuncu tarafından sonra sakatlanan ve futbol kariyeri biten 50′lili yaşlarda birinin kung fu ustalarından tekrar bir futbol takımı kurarak liglere dönmesini konu alıyor. iyi seyirler

Dev Avcısı Jack Türkçe Dublaj

  • Part1
  • Part2
  • Fragman

Dev Avcısı Jack. Devlerin yaşadığı dönemlerde insanlar ile devler arasında barış hüküm sürmekteydi. Dönemin prensesi bir dev tarafındna kaçırılınca işler değişir Çiftcilik yapan Jack hem prensesi kurtarmak hemde barışı sağlamak için harekete geçer Güzel Bir Fantastik Filimi. iyi seyirler

Transformers 3 Ayın Karanlık Yüzü Türkçe Dublaj

Transformers 3 Ayın Karanlık Yüzü. Decepticonlar artık savaşmak yerine stratejik olarak hareket etme kararı almıştır. Aydaki decepticon gemisinin tekrar diriltim dünyaya getirip daha doğrusu kendi gezegenlerini dünyaya getirmek istiyeceklerdir. Bunun için ise autobotların safında olan Diğer bir savaşçı decepticonların işini kolaşlaştırıcaktır. Ancak Sam olaya el atınca herşey tersine dönecektir. iyi seyirler

Balinanın Sırtında Türkçe Dublaj

Balinanın Sırtında. Yeni Zelanda ‘da bir kabile; soylarının çok öncelerden bir balinanın sırtında geldiği bilinen Paikea isimli atalarına dayandığına inanmaktadırlar. Bu kabilenin geleneklerine göre kabilenin şefi ailenin doğan ilk erkek çocuğu olmalıdır. Kabiledeki Pai nin yeni şef olacağına inanmaktadırlar. Büyükbaba Koro yeni reisi seçmekle yükümlüdür.Lider olmak isteyen Pai bunun için ne gerekiyorsa yapmaya kararlıdır. iyi seyirler

Sosyal Medya Butonları (CSS/HTML)

social-profile-buttons-css
Tarafımca CSS dökümlerini yaptığım ve oldukça beğendiğim sosyal medya butonlarını siz takipçilerim ile paylaşmak istedim. Hepimiz biliyoruz ki bizim için sosyal medya önemli bloglarımı daha büyük kitlelere ulaştırmak için sosyal medya profillerimizi blogumuzda yayınlamalı böylelikle takipçilerimiz son haberleri sosyal medyadan aracılığımız ile öğrenmeli. Bunu da bu güzel butonlar ile sağlayabiliriz.

Canlı Demo


Check out this Pen!


Demo adresinde bulunan CSS ve HTML sekmelerini kullanarak kodlara ulaşabilirsiniz.

Bir Başka Adam Türkçe Dublaj İzle


Bir Başka Adam. Peter karısı Lisa’nın aldığı emaillerden şüphelenir ve onların Ralph isimli esrarengiz bir adam tarafından gönderildiğini öğrenir Gün geçtikçe Ralph’ı daha çok merak eder ve kendi kendisine hayali bir rekabet ortamı yaratır Şüphelerine esir düşen Peter Milano’ya Ralph’ı bulmak için gider. Amacı onunla Lİsa’nın arasındaki ilişkinin boyutunu öğrenmektir.

The Liability Yükümlülük Türkçe Dublaj



The Liability Yükümlülük. Peter adamın annesinin erkek arkadaşdır. İstek üzerine petere bir günlük şöförlük yapmayı kabul eden peter kendini 24 saatlik bir kabusun içinde bulur çünkü gitti yol sex uyuşturucu cinayet gibi Yollardan Geçmektedir.iyi seyirler

Facebook’un Yorumlarına Görüntü Gönderme Özelliği Geliyor

Facebook'un yorum göndermeler için eklediği yeni kamera düğmesi ile kullanıcıların gönderilere görüntülerle yanıt vermesi sağlanıyor. The Verge’nin haberine göre şimdilik Facebook tarafından resmi duyurusu yapılmayan özelliğin bugünden itibaren kademeli olarak tüm kullanıcılara sunulmaya başlanacağı söyleniyor.

Facebook’un mobil uygulamalarını kullananlar ise bu yorumları görebilecek ancak ileri ki bir tarihe kadar görüntüler ile yanıt veremeyecekler. Peki sizce bu yeni özellik yorumları karıştırır mı yoksa daha eğlenceli hale getirir?
facebook

techno-labs

The Red Violin ( Kırmızı Keman )

The Red Violin
Kırmızı Keman
Yapım Yılı : 1998
Lisan : Turkce Altyazı / Turkce Dublaj
Tür :Dram / Romantik / Gizem
Yönetmen : François Girard
Oyuncular : Carlo Cecchi / Irene Grazioli / Anita Laurenzi / Tommaso Puntelli / Samuele Amighetti / Jean-Luc Bideau / Aldo Brugnini / Christoph Koncz / Clotilde Mollet / Florentín Groll / Johannes Silberschneider / Rainer Egger / Paul Koeker / Wolfgang Böck
17.yy İtalya'da ünlü bir keman ustası tarafından üretilen kırmızı bir kemanin şimdiki tarihe kadar başından geçenleri anlatan uluslararası bir yapım. Film tarot falı ile açılır, süresince falın anlattığı 'doğacak çocuğun' yerini kırmızı keman alır. Keman kırmızıdır çünkü 'doğacak çocuk' doğamamış annesiyle beraber ölmüştür, kanlarıyla da keman cilalanmıştır.


  • Turkce Altyazı
  • Turkce Dublaj

Layer"

Reklam

 
Support : Türkçe | Blogger | Temaları
Copyright © 2014 Film Siteleri - Tüm Hakları Saklıdır
Filmsitelerin.blogspot.comTürkçe Blogger Temaları
powered by Filmsiteleri.net